Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kardinál Jozef Tomko


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
4,00€
Zľava 10%
3,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dokument naplnený hlbokými myšlienkami, životnými skúsenosťami kardinála Jozefa Tomka, ale aj vtipnými poznámkami sa odvíja na turistike v Alpách, na Lomnickom štíte, v chaose rímskej dopravy aj v súkromí domova…

Na Slovensku kardinála Jozefa Tomka poznáme predovšetkým z oficiálnych vystúpení a slávností. Vieme, že celé desaťročia ovplyvňuje chod svetovej Cirkvi. Stál pri zrode Ústavu sv. Cyrila a Metoda v Ríme a bol 16 rokov prefektom Kongregácie pre evanjelizáciu národov.
Aké je však tajomstvo jeho úspechu a výbornej kondície aj v pokročilom veku? Prečo sa pri modlitbe breviára prechádza a čo si myslí o bolesti a smrti? Prečo si na svoje nespočetné cesty po misiách brával kameru a ako mu chutilo mäso z krokodíla?
Film naplnený hlbokými myšlienkami, životnými skúsenosťami aj vtipnými poznámkami sa odvíja na turistike v Alpách, na Lomnickom štíte, v chaose rímskej dopravy aj v súkromí domova.

Minutáž: 55 min. plus 72 min. bonusy: tv relácia s kardinálom Tomkom
© Pápežské misijné diela, Televízia LUX, SR, 2013
℗ studio LUX, 2013

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD
Rok vydania: 2013 Odporúčaný vek: 7+ Katalógové číslo: 202 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 55+72 Obal: DVD obal Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách