Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mango, láska a karí

Keď vám podnikanie s exotickým jedlom skomplikuje exotická láska... Svieži príbeh plný voňavých receptov, ktoré musíte...

Valijah KlásováEvitapress (2015) • Edícia Evitovky

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
5,00€

📚Prečítaná za 2,75€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Keď vám podnikanie s exotickým jedlom skomplikuje exotická láska...

Svieži príbeh plný voňavých receptov, ktoré musíte vyskúšať

Príbeh o mladej žene, ktorej podnikanie s exotickým jedlom skomplikuje exotická láska... Neručíme za to, že vám nebudú tiecť slinky :)

Rozmanité chute Indie, okorenené štipkou lásky! Čo vás čaká, keď sa aj napriek pochybnostiam vášho okolia rozhodnete, že si otvoríte obchod s indickými koreninami a preniknete do tajov tejto orientálnej kuchyne? A čo ak vám to celé ešte okorení láska?
Mladá manažérka Wali túži otvoriť si obchod s indickými koreninami. Na ceste za vysnívaným cieľom musí prekonať počiatočnú nedôveru, ktorú má k indickej kuchyni, ochutnať jedlá, ktoré dovtedy nepoznala, a neplánovane sa zamilovať do príťažlivého Pakistanca Šahída.
Príbeh dopĺňa množstvo chutných receptov, ktoré rozhodne stoja za vyskúšanie. Autorka predstavuje známejšie, ale aj pre našinca úplne neznáme jedlá mnohých exotických chutí, presýtené vôňou garam masály a kráľa korenia kardamónu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081761270 Rozmer: 120×175 mm Počet strán: 336 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách