Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Štatistika zrozumiteľne

V dnešnej dobe sa s použitím štatistiky môže človek stretnúť prakticky v každej oblasti života. Preto sa štatistika stáva...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
8,00€
Zľava 15%
6,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V dnešnej dobe sa s použitím štatistiky môže človek stretnúť prakticky v každej oblasti života. Preto sa štatistika stáva dôležitou súčasťou vzdelávania na rôznych stupňoch škôl.
Cieľom knihy nie je podať vyčerpávajúci súhrn štatistických metód. Ako už názov hovorí, zmyslom je podať štatistické postupy zrozumiteľne, a to aj za nimi stojace myšlienky. Teda nejde o „kuchársku knihu“plnú suchopárnych výpočtových receptov. Obsah knihy postačuje na získanie dobrého základu vedomostí,ktorý čitateľovi umožní ďalej rozvíjať svoje štatistické vzdelanie.
Komu je kniha určená? Stredoškolským študentom môže pomôcť rozšíriť poznatky zo štandardných učebníc. Stredoškolským učiteľom umožní získať nadhľad nad stredoškolským učivom. Vysokoškolským študentom pomôže pochopiť základné princípy v úvode štúdia štatistiky. Užitočná však môže byť každému záujemcovi o pochopenie základov štatistiky.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081330421 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 244 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách