Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zdravie máte vo vlastných rukách

Dlane sú zrkadlom vašej osobnosti, spôsobu rozmýšľania i správania. No takisto odhaľujú, ako sa v určitom okamihu cítite,...

Lori ReidováIkar (2005)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,92€

📚Prečítaná za 6,45€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dlane sú zrkadlom vašej osobnosti, spôsobu rozmýšľania i správania. No takisto odhaľujú, ako sa v určitom okamihu cítite, aký je váš celkový zdravotný stav a či ste náchylní na niektoré choroby.
Naučte sa čítať čiary, vzory a hrboľčeky na rukách, aby ste mohli sledovať svoje zdravie a boli spokojnejší v každodennom živote. V tomto jednoduchom sprievodcovi vám autorka ukáže, ako na to.
Na začiatku vás naučí základy analýzy rúk, ale aj to, ako celkový vzhľad, detaily a znamenia na čiarach začínajú vytvárať obraz zdravia. Ďalej sa sústreďuje na špecifické ukazovatele zdravia a ako sa majú čítať. Napokon si môžete vybrať z celého radu opísaných doplnkových terapií svojpomocné spôsoby na liečenie určitých ochorení.
Odteraz, keď budete hoci len rozladení, alebo sa u vás prejaví nejaké ochorenie, môžete doslovne vziať svoje zdravie do vlastných rúk!

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Your Health in Your Hands Rok vydania: 2005 ISBN: 8055108668 Rozmer: 180×230 mm Počet strán: 144 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách