Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Medical english in use


🍎 Vypredané
7,63€

Učebnica lekárskej angličtiny je určená pre lekárov, zdravotné sestry, ale i študentov lekárskych fakúlt a stredných zdravotníckych škôl so stredne pokročilými znalosťami všeobecnej angličtiny. Nájdete v nej skĺbenie klasických i moderných vyučovacích metód, ktoré sa premietajú v pestrej palete najrôznejších cvičení a aktivít.

Jednotlivé lekcie sú koncipované samostatne a nie je nutné ich preberať v slede za sebou, ale podľa potreby si môžete vybrať tie najvhodnejšie.

Všetky lekcie boli odskúšané v praxi a posúdené našimi i zahraničnými lektormi.

Kľúč na konci učebnice má napomôcť samoštúdiu.

Ponúkaná učebnica pozostáva z 20 lekcií zaoberajúcich sa ľudským telom, vývojom ľudského jedinca, typmi lekárskych zariadení, zisťovaním anamnézy, rôznymi formami vyšetrení, ale i infekčnými a bežnými ochoreniami, nehodami, povinnosťami lekárov a sestier, rizikovými faktormi, srdcovými ochoreniami, nervovou sústavou, procesom starnutia, spánkom atď.

Každá lekcia sa člení na základný text, cvičenia k tomuto textu, slovnú zásobu k téme, stručný gramatický prehľad, cvičenia k preberanej gramatike, doplnkové čítanie, dialóg alebo inú "relaxačnú" činnosť.

Slovník za lekciou má ušetriť čas s vyhľadávaním neznámych slovíčok.

Na konci knihy je zaradený anglicko-slovenský slovník, prehľad nepravidelných slovies a kľúč ku všetkým cvičeniam.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 1999 ISBN: 8096817132 Rozmer: 210×295 mm Počet strán: 256 Väzba: brožovaná Jazyk: angličtina

Zaradené v kategóriách