Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako funguje svet

Od mozgových buniek po čierne diery

Ikar (2023)

🍌 Odosielame o 5 dní.
34,90€
Zľava 25%
26,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jedinečná encyklopédia pre všetkých zvedavých čitateľov bez ohľadu na vek

Zaujímali ste sa niekedy o to, ako je možné, že sa e-mail dostane k svojmu adresátovi na druhom konci sveta? Prečo by ste počas búrky nemali stáť pod stromom? Čo sa stane s odpadom na skládke? V tejto encyklopédii nájdete odpovede na otázky, ktoré ste si možno ešte ani nepoložili. Jednoznačne sa však dozviete niečo úžasné a nové.

Každá strana tejto encyklopédie je nabitá informáciami, ktoré čitateľom vyrazia dych. Prepracované ilustrácie odhalia aj tie najmenšie detaily fungovania jednotlivých predmetov či procesov, s ktorými sa denne stretávame. Svoju cestu za poznaním začnete vnútri vlastného tela, preskúmate mesto a jeho fungovanie, svet prírody a dokonca aj vesmír. Oboznámi vás s výrobou jadrovej energie, fungovaním základných i zložitejších domácich spotrebičov, významom tropických lesov či priebehom letiskovej kontroly.

V tejto knihe nájdete:
-kľúčové poznatky o svete prírody, fungovaní technológií aj o ľudskom tele
-pôsobivé a detailné ilustrácie, cez ktoré preniknete dovnútra rôznych objektov
-rozmanité témy, ktoré nadväzujú aj na vzdelávací program STEM

Recenzie a kritiky

Originálny názov: How Everything Works Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 10+ ISBN: 9788055190457 Rozmer: 260×310 mm Počet strán: 320 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: moderný

Zaradené v kategóriách