TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Učíme sa učiť sa - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Tom BarwoodHemisféry (2008) • Edícia Vrecková kniha

🍎 Vypredané
6,39€

Cieľom tejto knihy je jednoduchým a praktickým spôsobom ilustrovať niektoré zo spôsobov, ktorými sa učíme. Tak ako ktorúkoľvek zručnosť, aj učenie sa učiť si musíte nacvičiť a neexistuje žiadne obmedzenie, ako to môžete robiť.

Táto kniha má slúžiť ako:

. úvod pre učiteľov do oblasti známej ako "učenie sa o spôsobe, ako sa učiť"
. zdroj, ktorý majú použiť učitelia a študenti na vyučovaní
. zdroj, ktorý môžu samostatne používať študenti
. pomôcka pre rodičov, ktorí chcú pomôcť svojim deťom učiť sa efektívne

V duchu vyššie uvedených informácií je väčšina tejto knihy napísaná majúc na mysli študentov. Z tohto dôvodu som väčšinu teoretického materiálu (ktorý bude pravdepodobne zaujímať najmä učiteľov) sústredil v kapitole /Súčasné myslenie/ na konci knihy. V poslednej časti sú uvedené zdroje a ďalšia literatúra.


Množstvo stratégií a študijných zručností, ktoré podnietia študentov spoľahlivo a úspešne zaznamenávať a zapamätať si informácie, spomenúť si na ne a zopakovať si ich...

Email od slovenského čitateľa pre autora knižky Učíme sa učiť sa:

Dobrý deň,

volám sa xxx a som zo Slovenska (stredná Európa). Študujem ekonómiu. Čítam Vašu knihu Učíme sa učiť sa. Je to skutočne skvelá kniha, zlepšila môj spôsob učenia. Tiež sa mi páči jej vreckový formát, zvyčajne si ju brávam so sebou, keď niekam idem a čítam ju, keď čakám na autobus, keď som v autobuse a kdekoľvek je to možné.

....

Ďakujem Vám za Vašu prácu, pretože podľa mňa, človek sa musí najprv naučiť AKO sa učiť a potom sa začať učiť. Veľa šťastia.

Rok vydania: 2008 Rozmer: 148×105 mm Počet strán: 128 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách