Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Predohra k Nadácii

Šiesta kniha

Isaac AsimovLindeni (2023) • Séria Nadácia • 6. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
21,90€
Zľava 21%
17,30€

📚Prečítaná za 12,05€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prequel k epickej fantasy, ktorú poznáte aj ako seriál!

Šiesty diel najlepšej žánrovej série všetkých čias Nadácia. Kultová sci-fi scéria vychádza v novom slovenskom preklade pri príležitosti stého výročia narodenia autora Isaaca Asimova.
Píše sa rok 12 020 n. l. a imperátor Cleon nepokojne sedí na tróne v Trantore. Tu, v hlavnom meste galaktickej ríše zakrytej mnohými kupolami, vytvorilo štyridsať miliárd ľudí civilizáciu oplývajúcu technickou aj kultúrnou zložitosťou. Cleon si však je vedomý toho, že niektorí ľudia sa usilujú o jeho pád. Hari Seldon prišiel na Trantor zverejniť prácu o psychohistórii, svojej pozoruhodnej teórii matematického predpovedania budúcnosti. Mladý provinčný matematik však ešte netuší, že spečatil svoj osud aj osud celého ľudstva: je totiž obdarený mimoriadnymi prorockými schopnosťami a tie z neho robia najhľadanejšieho muža Impéria. Muža s kľúčom k budúcnosti, ktorá bude naveky známa ako Nadácia. Séria Nadácia je základným kameňom moderného sci-fi žánra a dnes je považovaná za klasiku svetovej literatúry. Predstavivosť Isaaca Asimova stvoria mimoriadny svet a pretransformovala sci-fi literatúru do podoby, ako ju poznáme dnes.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Prelude to Foundation Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788056636534 Rozmer: 140×207 mm Počet strán: 488 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách