Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hranice v chodení


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,50€
Zľava 25%
10,10€

📚Prečítaná za 8,78€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Chodenie je nádherné obdobie v živote dvoch ľudí. Táto kniha sa prakticky venuje mnohým otázkam, ktoré sa môžu objaviť aj pri vašom spoločnom spoznávaní sa.
Nájsť spoľahlivého a oddaného celoživotného partnera je skutočne ťažké – najmä preto, lebo ľudia spolu chodia spôsobom, ktorý im nepomáha v rozhodovaní sa k záväzku či k odchodu zo vzťahu. Veľmi často potom zažijú bolesť a utŕžia mnohé zranenia. Čas chodenia však tiež môže priniesť do života dospievajúceho človeka veľa dobrých vecí – okrem iného mu môže pomôcť pri jeho osobnom vývoji a dozrievaní.
Cieľom tejto knihy je pomôcť vám odhaliť tajomstvo úspešného chodenia a vyhnúť sa tak možným nástrahám vo vzťahoch.

Dr. Henry Cloud a Dr. John Townsend sú klinickí psychológovia, konzultanti, prednášatelia a autori mnohých populárnych kníh. Okrem spolupráce v psychologickom centre na klinike Minirth-Meier v Newport Beach v Kalifornii založili spolu poradenské centrum Cloud-Townsend Clinic and Resources. V slovenčine im vyšli knihy Hranice, Hranice v manželstve, Hranice a deti.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Hranice v chodení Rok vydania: 2023 ISBN: 9788081562907 Rozmer: 145×208 mm Počet strán: 264 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách