Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Miesto pre lásku


🍌 Odosielame o 4 dni.
4,98€
Zľava 10%
4,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Román spisovateľa, scenáristu a evanjelického kňaza Ladislava Fričovského Miesto pre lásku uviedli do života verejným otvorením výtlačku v evanjelickom kostole v Košiciach 20. mája 2007. Fričovský prináša po sérii básnických zbierok a knižiek pre deti dielo, určené predovšetkým mladej generácii a ich rodičom. Podľa jeho slov kniha je reakciou na dezilúziu, ničotu a nihilizmus v dielach svetoznámeho švédskeho režiséra Ingmara Bergmana.

Románom sa zároveň pokúsil vyplniť medzeru v súčasnej slovenskej literatúre, ktorá, ako hovorí, vôbec neprináša ľúbostný žáner s kresťanskou tematikou. „City medzi hlavnými hrdinami Annou a Frederikom sú založené na úprimnej viere a vystupujú v ostrom kontraste voči bolestným, často až chorým partnerským vzťahom, ktoré verejnosti až pričasto podsúva súčasná televízna i filmová kultúra,“ povedal pre TASR autor.

Román je situovaný do Bergmanovi blízkeho farárskeho prostredia s úprimnou snahou vniesť do vzťahu muža a ženy kresťanskú lásku, ktorá je aj teplom. Namiesto náhody poukazuje na Boha ako na jedinú alternatívu pre život.


Rok vydania: 2007 Rozmer: neuvedený Počet strán: 128 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách