Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Pod holým nebom

Isaac AsimovLindeni (2023) • Séria Robot • 3. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,99€
Zľava 23%
13,90€

📚Prečítaná za 11,69€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vražda, detektív, ktorému nič neunikne, roboti a to všetko v nadsvetelnom tempe! Pokračovanie obľúbenej sci-fi série Isaaca Asimova.

Nadčasová séria Isaaca Asimova o robotoch – od ikonickej poviedkovej zbierky Ja, Robot až po štyri dnes už za klasiku považované romány – obsahuje najvplyvnejšie myšlienky moderného sci-fi. Zadefinovali tri zákony robotiky, ktoré dodnes ovplyvňujú pohľad na prítomnosť i budúcnosť umelej inteligencie.

Obyvatelia planéty Solaria žijú takmer v úplnej izolácii. O všetky ich potreby sa starajú robotickí sluhovia a predstava priameho kontaktu s inými ľuďmi im pripadá nechutná. Napriek tomu sa jeden z obyvateľov stane obeťou vraždy. Solarijčania nie sú schopní vyšetriť tento prípad sami, a tak úradníci z Vonkajších svetov hľadajú pomoc na Zemi – u renomovaného detektíva Eliáša Baleyho. Baleymu opäť pridelia ako partnera robota Daneela Olivawa. Spolu cestujú na tento zvláštny nový svet a odhalia sprisahanie, ktoré by mohlo naveky zmeniť vzťahy medzi ľuďmi a robotmi.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Naked Sun Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 18+ ISBN: 9788056634790 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý

Zaradené v kategóriách