Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ja v tvojom veku…!

Ako sa s deťmi rozprávať o sexualite, vzťahoch a sexe


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
18,90€
Zľava 21%
14,93€

Vzťahová a sexuálna výchova nás nemusí strašiť. Naopak – môže to byť príjemný a radostný spôsob, ako prehlbovať vzťah s deťmi.

Kniha Ja v tvojom veku…! je pomôckou pre všetkých rodičov, starých rodičov, tety a strýkov a ďalších, ktorí sa chcú aktívne podieľať na sexuálnej výchove detí a poskytnúť im kvalitné a overené informácie bez mýtov a stereotypov.
Kombinuje odborný výklad s osobnými výpoveďami, modelovými ukážkami dialógov a rozhovormi s odborníkmi a odborníčkami v špecifických oblastiach sexuálneho zdravia a pokrýva tak kľúčové témy, ako je sexuálne správanie detí, detská masturbácia, sexuálna orientácia a rodová identita, sex alebo sexuálne násilie.

Ukazuje, že rodičia môžu byť tými, ku ktorým dieťa príde po radu, že o vzťahoch a sexuálnom zdraví môžeme začať hovoriť už od útleho veku a že sexuálna výchova nie je len o navliekaní kondómov na banán a rozdávaní vložiek.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Ja v tvojom veku…! Rok vydania: 2023 ISBN: 9788097452407 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 288 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách