Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vražda v sídle Wedgefield


🍌 Predobjednávka, vychádza 23. 5. 2024
17,90€
Zľava 20%
14,32€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Po románe Vražda v Mena House pokračuje populárna detektívna séria Prípady Jane Wunderlyovej ďalšou časťou, v ktorej sa nezávislá mladá vdova rozhodne prijať pozvanie anglického lorda – po nebezpečnom dobrodružstve v horúcom Egypte jej dobre padne oddýchnuť si v honosnom vidieckom sídle... až kým sa neďaleko neho nestane vražda.

Essex, 1926. Pokojný anglický vidiek poskytuje Jane a jej tete Millie, neúnavnej dohadzovačke, vítanú zastávku pred ich návratom do Ameriky. Kým Millie doháňa stratený čas so svojou novonájdenou dcérou Lillian a ich hostiteľom lordom Hughesom, Jane si kráti dlhú chvíľu hltaním detektívnych románov a lekciami lietania – čo sa tete ani trochu nepozdáva. Akékoľvek možné nebezpečenstvo vo vzduchu však zatieni tragédia na zemi, keď pri autonehode zahynie jeden z mechanikov pracujúcich u lorda Hughesa, veterán vojenského letectva Simon Marshall.

Prerezané brzdové lanká svedčia o tom, že nešlo o nehodu, no nemal sa stať obeťou niekto iný ako Simon? Dom je plný podozrivých – príbuzných, ktorí sa zastavili na návštevu, tajnostkárskeho služobníctva, tajomných osôb, ktoré sa v noci potulujú po pozemku. Za trochu nejasných okolností prichádza do sídla aj záhadný pán Redvers, ktorý pomohol Jane vyriešiť vraždu v Egypte, a opäť jej ponúka pomoc. Zdá sa, že všetci vo Wedgefielde chcú, aby Jane pomohla ochrániť rodinu Hughesovcov. Kým však hľadá odpovede, neprehliada náhodou vraha, ktorého má priamo pred očami?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Murder at Wedgefield Manor Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055194240 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 304 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický, mysteriózny, špionážny

Zaradené v kategóriách