Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Neviditeľná


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,90€
Zľava 27%
12,30€

📚Prečítaná za 13,52€ (Zľava 20%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Populárna slovenská spisovateľka Lucia Sasková má na svojom konte už jedenásť kníh. V najnovšej próze s názvom Neviditeľná nadväzuje na svoje úspešné romány s témou narušenej psychiky a ponúka čitateľom znepokojujúci príbeh o živote na hrane.

Ten istý cudzí byt. Samota. Zatiahnuté závesy dvadsaťštyri hodín denne. Týždeň, mesiac, rok bez akéhokoľvek kontaktu s ľuďmi, s vonkajším svetom. Stereotyp, vďaka ktorému sa hlavná hrdinka stala dobrovoľne neviditeľnou, naruší až nečakaný príchod majiteľa bytu uprostred noci. Izolácia z nej urobila paranoidného človeka s panickým strachom zo všetkého nového, z všetkého, čo sa skrýva vonku, a nútené spolunažívanie s nepozvaným spolubývajúcim je pre ňu hotová nočná mora. Tým väčšmi, keď neznámy začína do nej vidieť viac, ako by chcela, a v snahe pomôcť jej vymaniť sa z toho začarovaného kruhu odhaľuje to, čo nikdy nemalo vyjsť na povrch. Nič však nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá, a napriek tomu, že sú úplne odlišní, spojí ich jediný cieľ: dosiahnuť, aby mohla žiť ako predtým.

Podarí sa jej však získať svoj život späť? A dá sa vôbec znovu žiť život, ktorý ste nežili niekoľko rokov? Kam až dokáže ľudská psychika zájsť v prípade absolútnej izolácie a môže jej to, do čoho sa púšťa naozaj pomôcť?

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 ISBN: 9788022025515 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 392 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách