Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Na druhý pokus

Môže sa nenávisť zmeniť na spaľujúcu túžbu?

T.L. SwanMetafora (2023) • Séria Milesov klub • 2. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,99€
Zľava 18%
16,39€

📚Prečítaná za 12,99€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tristan Miles je bohatý, silný, arogantný a úplne neznesiteľný. Nenávidím ho každou bunkou svojho tela. Prečo je tak neuveriteľne príťažlivý? Len tri dni po našom stretnutí mi nečakane zavolal a pozval ma na rande. Radšej by som zomrela, než by mala chodiť s mužom, ako je on – aj keď musím priznať, že mi to nesmierne lichotí. Odmietnuť ho by bolo vrcholne bláznivé.

O šesť mesiacov neskôr je Tristan hosťujúcim rečníkom na konferencii vo Francúzsku, na ktorej sa zúčastňujem aj ja. Stále je arogantný, príšerne samoľúby a správa sa ako rozzúrený lev, no tentoraz je aj prekvapivo očarujúci a vtipný. Každý jeho pohľad vo mne rozpaľuje vášeň. No nemôžem mu podľahnúť. Veď je to len hráč v nažehlenom obleku a ja vdova s tromi neposlušnými synmi. Čím skôr sa konferencia skončí, tým lepšie. Každý totiž vie, že Tristan Miles vždy dostane to, čo chce... A práve teraz chce mňa.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Takeover Rok vydania: 2023 ISBN: 9788080905231 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 440 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: erotický, humorný, romantický

Zaradené v kategóriách