Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kapitula: Duna

Frank HerbertPremedia (2023) • Séria Duna • 6. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
21,90€
Zľava 15%
18,62€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zavedené usporiadanie galaxie odchádza do dejín. Ctené matre, bezohľadné spoločenstvo, ktoré zničilo planétu Duna, je na vzostupe. Proti nim sa stále bránia zvyšky Bene Gesseritu a koordinujú odpor z dosiaľ neobjaveného sveta, planéty zvanej Kapitula.
Plánujú nový Rozptyl, no tentoraz so sebou povezú aj jeden starostlivo opatrovaný poklad: piesočné červy, potomkov jediného gigantického červa, ktorého sa podarilo zachrániť z Duny. Zelený svet na planéte Kapitula sa čoskoro stane vyprahnutou pustatinou – a novou Dunou.
V tejto poslednej knihe svojej série o Dune Herbert znovu vytvára vesmír plný neskutočne rozvinutých postáv a kontextov, v ktorých sa dajú najlepšie oceniť. Ako sa odvíja mnohovrstevný dej knihy, čitateľ objaví fascinujúcu bohatosť detailov a uhlov pohľadu. Vzrušujúci príbeh od prvej po poslednú stranu, legenda najslávnejšieho sci-fi eposu stále žije.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Chapterhouse: Dune Rok vydania: 2023 ISBN: 9788082421944 Rozmer: 160×235 mm Počet strán: 400 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: retro, dobrodružný

Zaradené v kategóriách