Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

DVD (3,59€)

Moucha


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
3,99€
Zľava 10%
3,59€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Seth Brundle (Jeff Goldblum) je až príliš ctižiadostivý špičkový vedec, ktorý vyvíja systém na prenášanie objektov v priestore počas niekoľkých sekúnd. Novinárka Veronica Quaife (Geena Davis), ktorá sa do neho pri písaní reportáže o jeho vedeckom snažení zaľúbila, ho povzbudí k dokončeniu projektu a Seth sa rozhodne vynález vyskúšať sám na sebe.

Pri bizarnom experimente s teleportovaním sa však jeho gény náhodne zmiešajú s génmi muchy a Veronica naraz zisťuje, že stredobodom jej záujmu je hrôzostrašné stvorenie, ktoré sa pomaly mení na lietajúci hmyz. Seth je spočiatku pyšný na svoje nové fyzické schopnosti, akými ho príroda nečakane obdarila, no vo chvíli, keď začne nad jeho ľudskou identitou nebezpečne prevažovať hmyzia polovica, vzrušenie sa náhle mení na príšernú nočnú moru.

Desivý, no neobyčajne dojímavý horor je dodnes jedným z ťažiskových diel, pod ktoré sa podpísal uznávaný kanadský filmár David Cronenberg – autor ďalších kultových snímok Mŕtva zóna, Crash či eXistenZ.
Bonusy: Komentář režiséra Davida Cronenberga


Herci: Jeff Goldblum, Geena Davis, John Getz, Joy Boushel, Leslie Carlson, George Chuvalo, Michael Copeman, David Cronenberg, Shawn Hewitt

Originálny názov: The Fly Rok vydania: 2023 Katalógové číslo: D01488 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 92 Obal: DVD obal Titulky: české, anglické, bulharské, rumunské, ruské, turecké Jazyk: angličtina, čeština

Zaradené v kategóriách