Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zóna smrti

Prečo na minulosti obete nič nesedí?

M.W. CravenIkar (2023) • Séria Washington Poe (SK) • 4. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,90€
Zľava 10%
16,11€

📚Prečítaná za 9,85€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Detektív seržant Washington Poe bojuje na súde proti nútenému vysťahovaniu zo svojho milovaného domčeka na samote, keď ho náhle odvolajú k prípadu muža, ktorého ubili na smrť bejzbalovou pálkou v zapadnutom bordeli. Poe je zmätený – on loví sériových vrahov, a toto vyzerá na tuctovú vraždu rukou pasáka. Jeho účasť si však osobne vyžiadali ľudia, ktorí radšej zostávajú v ústraní.

Keď sa Poe a spoločensky neobratná programátorka Tilly Bradshawová začnú vŕtať v prípade, vynoria sa pred nimi zdanlivo nezodpovedateľné otázky: Prečo na minulosti obete, ktorá prešla previerkami najvyššieho stupňa pre strategicky dôležitú prácu, nič nesedí? Prečo zostala na mieste vraždy drobná dekorácia a prečo ju niekto z vyšetrovateľov ukradol? Aká je súvislosť medzi vyšetrovanou vraždou a bezchybne vykonanou bankovou lúpežou spred troch rokov, pri ktorej nebolo nič odcudzené?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Dead Ground Rok vydania: 2023 ISBN: 9788055187655 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 464 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách