Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dalajlámova mačka a umenie priasť

Pred odchodom na prednáškové turné do Ameriky poverí dalajláma svoju milovanú mačku Jesku (JSK, Jej Svätosť mačku) úlohou:...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
5,45€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pred odchodom na prednáškové turné do Ameriky poverí dalajláma svoju milovanú mačku Jesku (JSK, Jej Svätosť mačku) úlohou: má objaviť pravú príčinu šťastia. Plnenie tejto úlohy zavedie mačku do netušených dobrodružstiev!
Napínavá naháňačka ulicami McLeod Gandže ju privedie k nečakanému objavu, aké nebezpečné je zamerať sa len na seba. Stretnutie s tajomným jogínom Tarčinom odhalí jej osobnú minulosť – čo má pre nás všetkých dramatické následky. Útržky rozhovorov, ktoré si vypočuje v Himálajskej literárnej kaviarni, jej pomôžu odhaliť podobnosti medzi vedou a buddhizmom v kľúčovej téme šťastia. Nezáleží na tom, či počúva vážených univerzitných profesorov a psychológov, vysokopostavených lámov alebo slávnych spisovateľov.
Iskrivá múdrosť, srdečnosť a kvapka darebáctva v Dalajlámovej mačke a umení priasť nám čarovným spôsobom ukazuje, prečo sa z Jesky stáva jedna z najmilovanejších mačiek na svete. Aký je teda skutočný dôvod pradenia? Toto tajomstvo prezradí dalajláma pošepky, keď sa vráti z cesty – len ušiam Jesky a tým, s ktorými má jeho mačka karmické spojenie... čo ste, milí čitatelia, práve vy!

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788073703387 Rozmer: 127×197 mm Počet strán: 254 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách