Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Budem vedieť nemecký jazyk 1

pre začiatočníkov a mierne pokročilých - didaktis - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 80 str. - ISBN: 80-85456-7


🍎 Vypredané
5,61€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ak sa učíte nemčinu, iste privítate pomocníka na precvičenie gramatiky a slovnej zásoby.
V prvom diele dvojdielnej cvičebnice nájdete cvičenia usporiadané do gramatických a jazykových celkov, pričom sa začína od najjednoduchších. Obsahom cvičebnice sú vety, ktoré doplňujete s ohľadom na ich gramatickú a významovú stránku. Pri väčšine cvičení si môžete vybrať správne riešenie z troch ponúkaných možností. Cvičenia zamerané na slovnú zásobu sú zaradené osobitne, čo umožňuje precvičovanie jednotlivých tém oddelene od gramatiky. Slovná zásoba zodpovedá obsahu bežne používaných učebníc na základných a stredných školách.
Riešenia cvičení sú uvedené v samostatnej prílohe.
Prvý diel cvičebnice je učený pre začiatočníkov a mierne pokročilých – žiakov základných, stredných a jazykových škôl a ich učiteľov. Kniha je osobitne vhodná pre študentov pripravujúcich sa na maturitu z nemeckého jazyka, pretože obsahuje väčšinu učiva gramatiky, potrebného na zvládnutie prvej úrovne maturitnej skúšky. Obsahuje aj úlohy s viacnásobnou možnosťou odpovede, ktoré sa často vyskytujú v externej časti maturitnej skúšky.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2001 ISBN: 8085456737 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 78 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách