Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Space Alert - Vzdálené horizonty


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
19,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vzdialené horizonty je súbor niekoľkých rozšírení k základnej hre Space Alert. Fungujú samostatne i všetky dokopy a prinesú vám kopec hodín napínavej tímovej zábavy.

Starí nepriatelia vás už ničím neprekvapia? Nové karty ohrozenia vedia fázovať medzi dvoma realitami, používať megaštíty alebo usmažiť vás plazmovými zbraňami i cez plášť lode.
Zdajú sa vám misie so žltými ohrozeniami príliš jednoduché? Je tu pre vás celá nová farba - červená. Stretnete tu obrie vesmírne kolosy, nepriateľov používajúcich tie najzáludnejšie triky i vnútorné ohrozenia tak strašné, že už ich ohlásenie vyvolá v posádke paniku.
Je pre vás bežný let už viacmenej rutinou? Systém dvojitých akcií vás naučí, ako zvládať viac vecí naraz, takže sa môžete pustiť do najvzdialenejších sektorov - nové CD obsahuje misie, ktoré by ste pomocou bežných pravidiel len ťažko zvládli.
Chcete vedieť vypustiť dve rakety naraz? Chýba vám na lodi medik? A čo tak opraviť delo priamo za letu? Systém špecializácií umožní vašim postavám zdokonaliť sa v nejakej činnosti a naučiť sa tak skôr neuskutočniteľné triky.
Je vám ľúto, že po skončení misie dobrodružstvo končí? Vytvorte si postavu kozmického prieskumníka a prežijete s ním jeho kariéru. S každým novým letom, s každým neobvyklým zážitkom alebo úspechom, získava vaša postava skúsenosti, zdokonaľuje sa a učí sa nové zručnosti.
Rozšírenie je kompletne celé v češtine (vrátane kariet nepriateľov i pravidiel). Rozšírenie je hrateľné len so základnou hrou Space Alert. Z dôvodu nižšej ceny vychádza bez krabice, len v plastovom sáčku. Všetok herný materiál je možné ľahko pridať do krabice so základnou hrou a ušetriť tak miesto v skrini.
Obsah hry: 90 akčných kariet, 20 kariet schopností, 48 kariet nepriateľov, 7 odznakov, 16 číslovaných žetónov, žetóny interného nebezpečia, 1 CD, 1 denníček postavy, české pravidlá
Počet hráčov: 1-5 hráčov
Dĺžka hry: 30 min.

Rok vydania: 2022 Rozmer: 155×220 mm

Zaradené v kategóriách