Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Boj o štát

Mrazivý vojensko-politický triler Po odvrátení ruskej invázie čelí Slovensko novým hrozbám. Necelý rok po invázii sa...

Alexander J. KenjiKoruna (2014) • Séria Oliver Bellows • 1. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
6,90€

📚Prečítaná za 4,49€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Mrazivý vojensko-politický triler

Po odvrátení ruskej invázie čelí Slovensko novým hrozbám. Necelý rok po invázii sa uskutočňujú parlamentné voľby a v prieskumoch sa ukazuje, že nebývalo vzrástli preferencie NSH – Národno-socialistického hnutia, reprezentujúceho krajnú pravicu. Vodca hnutia, Tomáš Matler, sľubuje vládu pevnej ruky a rýchle zúčtovanie s vnútornými i vonkajšími nepriateľmi.

Po invázii na Slovensku zostali americké jednotky NATO; pribudne k nim aj špeciálna jednotka Duchov. Dôjde k jej náhodnému stretu s neznámou polovojenskou skupinou, ktorú zrejme necháva vycvičiť NSH. Tento stret a nález starých záznamov nacistickej tajnej služby z roku 1945, čo sa dostanú do rúk analytika Jakuba Kollára, odštartujú sériu udalostí, ktoré donútia úzku skupinu ľudí položiť si tie správne otázky: Aké sú skutočné povolebné plány národných socialistov? Na čo má slúžiť niekoľkotisícová Vlastenecká garda?

V závode s časom a s nasadením vlastných životov spájajú sily príslušníci slovenských aj zahraničných tajných služieb, špeciálnych armádnych a policajných jednotiek, aby proti početnému a dobre vyzbrojenému nepriateľovi zviedli v predvečer volieb rozhodujúci boj – Boj o štát.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788089681419 Rozmer: 135×215 mm Počet strán: 400 Väzba: pevná Štýl: špionážny, politický, mysteriózny, napínavý, vojnový, historickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách