Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Munchkin

Steve JacksonVanguard (2014) • Séria Munchkin

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,05€
Zľava 18%
13,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Obľúbená satirická fantasy hra, ktorá paroduje Dungeon and Dragons a iné RPG hry. Vašou úlohou je pobiť všetko živé na čo narazíte pri preskúmavaní podzemia, získať poklady, podporovať a vzápätí podrážať súperov a predovšetkým rychlejšie ako ostatní zvyšovať úroveň svojej postavy. Víťazí hráč, ktorému sa ako prvému podarí dosiahnuť desiatu úroveň.
A na čo sa všetko sa môžete tešiť pri potulkách podzemím? Skrýva sa tam napríklad Chromý goblin, Vreštiaci blbec, Veľké zúrivé kura, 3872 škriatkov, Lietajúce žaby, Rôsolový osemsten, samozrejme aj nejaký ten drak, no nie hocijaký, ale rovno Atómový.
Prekvapiť vás však môžu aj ohavnosti ako Právnik, Poisťovací agent, Blinkaču, Slintajúci hlien, Vysávač tváre a Neuveriteľná nevýslovná hrôza, no a na každom kroku číhajúce kliatby.
Je jasné, že takéto príšery nezabijete len tak obyčajnými zbraňami, preto tu môžete získať povestnú Motorovú pílu krvavého rozkúskovania, Dýku zrady, Kyjak gentlemanov, Punčocháče obrej sily, Zvodné kolenné chrániče a tiež rôzne elixíry, zbroje a užitočné vecičky, bez ktorých sa správny hrdina nezaobíde.

Obsah hry: 168 kariet, pravidlá

Rok vydania: 2014 Katalógové číslo: 1029 Rozmer: 158×234 mm Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách