Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nezabudnuteľná (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Mary BaloghSlovenský spisovateľ • Séria Westcottovci

🌴 Okamžite na stiahnutie
10,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

K úspešnej regentskej sérii o rode Westcottovcov neodmysliteľne patrí postava lady Matildy, najstaršej dcéry grófa Riverdala, ktorá celý svoj život venovala starostlivosti o druhých. Ak ste doteraz neverili, že na lásku nie je nikdy neskoro, jej príbeh v tejto očarujúcej novele vás o tom určite presvedčí!

Lady Matilda má päťdesiatšesť rokov a nikdy sa nevydala. Jej životnou náplňou je starostlivosť o ovdovenú matku aj o ostatných členov rozvetvenej westcottovskej rodiny. Romantické city do jej života nepatria, hoci vždy to tak nebolo: V ranej mladosti sa vášnivo zaľúbila do muža s pochybnou povesťou, no na naliehanie rodičov ho odmietla.
Charles Sawyer, vikomt Dirkson, je vdovec, má dospelé deti a vnúčatá. Celé roky ho prenasledovala povesť búrliváka, v ranej mladosti ho však odmietla žena, ktorú vášnivo ľúbil. Teraz ako päťdesiatšesťročný ju znovu stretne – a je ňou práve lady Matilda Westcottová...
Zdá sa, že je príliš neskoro, aby sa medzi týmito bývalými zaľúbencami opäť rozhorel ľúbostný cit. Alebo sa predsa len potvrdí dávna pravda, že stará láska nehrdzavie?

Prekladateľka: Tamara Chovanová

Originálny názov: Someone to Remember Počet strán: 168 Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách