Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Unesená spravodlivosť

Kniha inšpirovaná skutočnými udalosťami


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,65€
Zľava 26%
10,80€

📚Prečítaná za 9,52€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Unesená spravodlivosť je prvá a dlho očakávaná kniha Ondreja Janíčka, napísaná podľa skutočných udalostí. Autor v nej popisuje svoj život z ktorého vyplýva, že on sa ako hrdina nenarodil, ale že sa ním musel stať počas života. Išlo mu o život, ale nezľakol sa mafiána Čongrádyho, Jankovskej ale ani Kočnera.

Autor v knihe opisuje pozadie známej kauzy Fatima, ktorá desaťročia rezonovala médiami na Slovensku, o ktorú ho chceli obrať mocní a prenasledovaniu, ktorému musel napriek veľkej krivde odolávať. Po smrti Jána Kuciaka sa na verejnosti objavila tzv. Kočnerová Threema, ktorá bola plná zvrátených informácií. Tento dôkaz bol štartovacím balíčkom aj k policajným akciám Búrka a Víchrica, kde prvý krát boli aj väzobne stíhaní sudcovia a bývalá štátna tajomníčka Monika Jankovská.

Nakoniec však Ondrej Janíček vyhral a ako prvý žijúci Slovák preukázal, že na Slovensku existuje justičná mafia, že rozhodnutia súdov boli vykonávané na objednávky.

Unesená spravodlivosť je kniha, ktorá Vám nedovolí zaspať a budete ju chcieť dočítať až dokonca.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 ISBN: 9788097380939 Rozmer: 160×230 mm Počet strán: 184 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách