Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

MUKATADO: VO VYSINACH

Banskobystricko-košická hudobná skupina Mukatado len nedávno podpísala exkluzívnu zmluvu s vydavateľstvom Sony Music a dnes...

MUKATADO (2009)

🍎 Vypredané
0,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Banskobystricko-košická hudobná skupina Mukatado len nedávno podpísala exkluzívnu zmluvu s vydavateľstvom Sony Music a dnes už vydáva svoje debutové CD s názvom 'Vo výšinách'.

Album obsahuje 13 pop-rockových skladieb, na ktorých ako producent spolupracoval Vladimír "Randy" Gnepa spolu s Peťom Dobríkom a Róbertom Tkáčom.

Väčšinu pesničiek si ako autorka hudby zložila samotná speváčka Janka Kozáková. Na niektorých skladbách sa autorsky podieľali aj gitarista Peťo Dobrík, bubeník Róbert Tkáč a klávesák Martin Ferenčík.

Pesničky otextovala speváčka Janka Kozáková a gitarista Peťo Dobrík. Troma textami prispel na album aj známy slovenský textár Vlado Krausz. Jediný anglický text, ktorý sa na CD nachádza, napísala Jankina sestra – Lenka Kozáková.

Na nahrávanie si kapela, ktorá funguje už od roku 2001, pozvala viacerých hostí, napríklad basgitaristu Martina Gašpara, perkusionistu Igora "Ajdžiho" Saba a gitaristu Romana Mečiara. Pilotný singel 'Ja sa mám' známy z národného kola súťaže Eurovision Song Contest 2009 rotuje v rádiách už niekoľko týždňov.

Rok vydania: 2009 Katalógové číslo: 886975462728 Rozmer: neuvedený Obal: CD obal Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách