Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ďakujem, že ťa mám! Kniha pre sestru

Perkman (2022)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,99€
Zľava 22%
12,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Mať súrodenca je niekedy radosť, inokedy drina, súhlasíte? Oceňte svojho brata alebo sestru v unikátnej knižke, ktorú ľahko a s humorom doplníte na mieru.
Brat, sestra… človek, s ktorým nás spája rodinné puto. Človek, ktorý môže byť najlepším kamarátom alebo naopak taký, s ktorým sa nerozprávame až tak často, ale sme radi, že ho máme.

Osobitý darček pre brata alebo sestru
Knihy Ďakujem, že ťa mám pre brata a pre sestru sú unikátnym darčekom, ktorým poviete svojmu bratovi alebo sestre, že aj napriek všetkému pošťuchovaniu, je fajn mať super súrodenca. Kniha vás prevedie všetkými súrodeneckými eskapádami a vďaka nej osobitým spôsobom vyrobíte bratovi alebo sestre krásny darček na mieru.

Zvládnete to ľahko, aj keď nie ste kreatívni
Nebojte sa, zvládnete to ľavou zadnou! Vďaka predpripravenému obsahu dokážete doplniť svoje myšlienky jednoducho, aj keď nie ste kreatívni. A ak kreatívni ste, oceníte priestor navyše, kde sa môžete rozpísať.

Ako knižka dopadne je na vás!
Ukážte, že ho máte radi, alebo si z neho urobte srandu. Kniha je pripravená na všetky konce a je len na vás, akým smerom ju dokončíte. My tým smerom pôjdeme s vami! Tak či onak, vytvoríte unikátny súrodenecký darček, ktorý urobí radosť.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 ISBN: 9788088331308 Rozmer: 160×160 mm Počet strán: 52 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách