Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Csaták / Bitvy

Válčení je tak staré jako dějiny lidstva. Jeho vývoj můžeme sledovat od prvních zaznamenaných bitev Egypťanů až k moderní...

Ikar CZ (2006)

🍎 Vypredané
33,82€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Válčení je tak staré jako dějiny lidstva. Jeho vývoj můžeme sledovat od prvních zaznamenaných bitev Egypťanů až k moderní éře hrozby úplného zničení. Výpravná encyklopedie Bitvy je uceleným a skvěle obrazově dokumentovaným záznamem mimořádného, avšak krvavého příběhu dějin válečnictví. Představuje nejen vyčerpávající kroniku legendárních bitev, slavných vojevůdců a pamětihodných činů, ale poskytuje i podrobné informace o používaných zbraních a dobové vojenské technice.

A történetírásban megörökített első csatát a kánaániták vívták az egyiptomiakkal Megiddónál, de a garantált kölcsönös megsemmisítés koráig a hadviselés pontosan olyan régi, mint maga az emberi történelem. A "Csaták" ezt a figyelemre méltó, bár kegyetlen és félelmetes történetet örökíti meg hitelesen. A nagyszerűen illusztrált enciklopédia nélkülözhetetlen összefüggéseket feltárva részletes bepillantást szolgáltat a háború és a hadviselés minden aspektusába, s így az olvasó a legkorszerűbb tudást összegző kézikönyvet tarthatja kezében a fegyveres harc 5000 esztendejéről. A figyelmet megragadó színes képekkel, térképekkel és illusztrációkkal világítjuk meg a hadviselés minden részterületét, s így a "Csaták" az egyik legdrámaibb emberi tevékenység nélkülözhetetlen vizuális megörökítője is.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2006 ISBN: 9789639678040 Rozmer: 250×300 mm Počet strán: 400 Väzba: pevná Jazyk: čeština, maďarčina

Zaradené v kategóriách