Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Keď Ježiš zaplakal

Príťažlivé a pútavé rozprávanie o priateľstve medzi Ježišom a Lazárom a o dobe, ktorá zmenila tok našich dejín LAZÁR —...


🍎 Vypredané
6,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Príťažlivé a pútavé rozprávanie o priateľstve medzi Ježišom a Lazárom a o dobe, ktorá zmenila tok našich dejín

LAZÁR — vinohradník z Betánie neďaleko Jeruzalema, bol očitým svedkom dôležitých míľnikov Ježišovho účinkovania a jeho zázračné vzkriesenie patrí k najpozoruhodnejším stretnutiam so živým Spasiteľom zachyteným v Písme.
Lazár, ktorý sa celý život s láskou stará o svoju vinicu, sa stretáva s mužom, pre ktorého je vinicou celý svet a nesmrteľné duše ľudí. Rozprávanie o Lazárovom vzkriesení sa v románe preplieta s udalosťami z Ježišovho života a jeho autori cezeň ponúkajú jedinečný pohľad na silu a útechu Ježišovej lásky.

Román Keď Ježiš zaplakal možno smelo nazvať tým najlepším, čo manželia Thoeneovci doteraz vytvorili. Živo zachytáva spôsob myslenia a vášeň v srdciach mužov a žien, ktorí žili v najdôležitejších dňoch dejín sveta.

Bodie a Brock Thoeneovci majú na svojom konte viac ako šesťdesiatpäť historických románov, z ktorých mnohé sa stali nadčasovou klasikou a priniesli svojim autorom osem zlatých medailí ECPA (The Evangelical Christian Publishers Association).

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788089487509 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 296 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách