Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Filmové miesta - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Tomáš GalierikDAJAMA (2021) • Edícia Krásy Slovenska • Séria Filmové miesta • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,95€
Zľava 35%
12,97€

📚Nová za 15,00€ (Zľava 25%) Zobraziť novú knihu

Slovensko je krajinou, ktorá z prírodného či kultúrno-historického hľadiska ponúka filmárom takmer všetko. Zelené hory, pralesy, holiny, pastviny, rozsiahle polia bez jediného kopca, dravé rieky aj pokojné toky, zasneženú krajinu i krajinu poznačenú výstavbou. Na kopcoch aj mimo nich má mohutné pevnosti, hrady, zámky či miesta s krásnymi prírodnými scenériami.

Kniha Filmové miesta je prechádzkou po mestách, dedinách, horách i dolinách, kde sa nakrúcali viaceré slovenské a zahraničné filmy. Obsahuje vybrané filmové diela a osobnosti filmu vo vzťahu k miestam ich nakrúcania. Čitateľ v nej nájde aj množstvo lokalít, ktoré sa pomocou filmu podarilo zviditeľniť a na svojom putovaní objaví veľa filmových zaujímavostí.

V tejto knihe nájdete filmové miesta ako:

Bratislava, Miloslavov, Trnava, Častá - Červený Kameň, Smolenice - Smolenický zámok, Lakšárska Nová Ves, Čachtice - Čachtický hrad, Nová Lehota, Oponice - Oponický kaštieľ, Tribeč, Banská Štiavnica, Bojnice - Bojnický zámok, Múzeum slovenskej dediny v Martine - Jahodnícke háje, Hrad Strečno, Terchová, Nová Bystrica - Vychylovka: Múzeum kysuckej dediny, Nová Bystrica - Riečnica, Oravský hrad, Zuberec - Múzeum oravskej dediny, Vlkolínec, Pribylina - Múzeum liptovskej dediny, Vysoké Tatry a Nízke Tatry, Levoča, Spišský hrad, Spišská Belá – Strážky, Stará Ľubovňa - Ľubovniansky hrad, Sabinov a mnohé ďalšie

Rok vydania: 2021 Rozmer: 160×235 mm Počet strán: 156 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách