Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Cards Against Humanity 2.0


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
44,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nová revidovaná verzia (international 2.0) bestselleru medzi párty hrami!

Určite ste už počuli o tejto bláznivej hre, ktorá začala nenápadne na Kickstarteri a spustila celosvetový ošiaľ. Cards Against Humanity je v podstate jednoduchá kartová párty hra. Základný princíp je jednoduchý – máte dve sady kariet - čierne, na ktorých sú otázky alebo vety na doplnenie a biele, na ktorých sú odpovede.

Čo ale odlišuje túto hru od mnohých podobných, je jej obsah. Na kartách sú totiž tie spoločensky najnekorektnejšie, najúchylnejšie a najnechutnejšie veci, aké si viete predstaviť. Táto hra nič neskrýva, nič jej nie je sväté, ničomu sa nevyhýba. V podstate je naozaj nechutná a úchylná. Ale pre väčšinu preto neskutočne zábavná.

Pravidlá sú jednoduché: Každý hráč dostane 10 bielych kariet. Otočí sa jedna čierna karta a prečíta sa nahlas. Úlohou hráčov je vybrať z ruky najlepšiu odpoveď, doplnenie. Kolo vyhrá hráč, ktorý vyložil kartu, ktorú ostatní vyhodnotia ako najvtipnejšiu.

Hra je v angličtine!

Obsah hry: 600 total cards: 500 white and 100 black.
Počet hráčov: 4-20 hráčov
Dĺžka hry: 30 min.

Originálny názov: Cards Against Humanity 2.0 Rok vydania: 2009 Katalógové číslo: 29807 Rozmer: 105×205 mm Jazyk: angličtina

Zaradené v kategóriách