Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ešte stále je čas

Kniha pojednáva o veľkej príležitosti zmeniť sa, stretnúť sa predovšetkým so sebou samým, objaviť vesmírne korene a...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,99€
Zľava 10%
11,69€

📚Prečítaná za 7,14€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha pojednáva o veľkej príležitosti zmeniť sa, stretnúť sa predovšetkým so sebou samým, objaviť vesmírne korene a súvislosti. Spomenúť si, čo je každému z nás oddávna známe, spoznať svoj vnútorný svet. Týmto skutočným stretnutím môže každý naplniť pôvodný plán o dokonalom, zmysluplnom a šťastnom živote v hmotnom svete tu na Zemi. Záleží teda na každom jedincovi, kadiaľ všetko pôjde. Nastal čas obrovských zmien, ktorú nám priniesol práve rok 2012.

Ukážka textu z knihy



Je čas lásku žiť! Nie umierať! Spájať svoj pohľad so spriaznenou dušou a prekonať mýtus duality tu na Zemi. Robiť to naozaj!
Ale pozor! Nepreháňajte to zas... Nejde tak úplne o druhého, aj tak musíte nakoniec všetko spojiť vnútri, v sebe.
Raz som od niekoho dostala svadobné oznámenie. Bolo tam veľmi poeticky napísané: Oznamujeme všetkým, že sa končí obdobie Ja a Ja a začína sa obdobie My... Neverila som svojim očiam... Bolo mi z toho naozaj smutno...
„Ja“ sa nekončí, priatelia! Ja sa musí rozvíjať a rozvíjať, nijaké „my“ ho nemôže nahradiť. Naopak... Ja každého zo zúčastnených by teraz malo byť ešte oveľa krajšie, jemnejšie, pochopenejšie a šťastnejšie v spojení s druhým ja, ktoré by sa malo rozvíjať tiež.
Ak cítite túžbu po spojení s niekým, počúvajte ju... Určite niekto taký existuje... Kto túto túžbu a potrebu necíti, môže byť šťastný aj tak, pretože sa napríklad dokáže spojiť so svojou druhou dušou niekde inde. Možno. Nehľadajte však vedome svoju spriaznenú dušu, nájdite najprv seba a všetko ostatné príde!

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788089502998 Rozmer: 120×170 mm Počet strán: 172 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách