Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Marián Hossa

Moja cesta z Trenčína do Siene Slávy


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,99€
Zľava 26%
18,60€

📚Prečítaná za 16,24€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

„Prehry ma naučili nikdy sa nevzdávať svojich snov! Hral som prvé finále, bol som blízko... a nevyšlo to. Pri druhom finále som mal pocit, že som ešte bližšie... Začali o mne hovoriť, že som prekliaty, nevšímal som si to! Keď prišlo tretie finále v rade a ďalšia šanca, bol som skúsenejší, lepšie pripravený a odhodlaný dokázať, že mám na to, vyhrať Stanley Cup.“

Marián Hossa je trojnásobný víťaz Stanley Cupu, člen Sieni Slávy a jeho číslo 81 už nikdy neoblečie žiadny hráč v klube Chicago Blackhawks, kde je jeho dres vyvesený pod strechou slávnej United Centre. Dostala ho tam pracovitosť, skromnosť, hokejová elegancia a mimoriadne herné schopnosti.

V tejto knihe prehovoril o svojom živote na ľade, aj mimo neho. Berie fanúšikov na cestu začínajúcu v jeho detstve strávenom na Slovensku. Prevedie ich 19. hviezdnymi sezónami v NHL so Senators, Thrashers, Pengiuns, Red Wings a Blackhawks, ktoré zdôrazňujú tri zisky Stanley Cupu s Chicagom.
Čitateľ sa dozvie o Mariánových ambicióznych plánoch pomôcť rodnému Trenčínu, o kožnom ochorení, ktoré ukončilo jeho kariéru, ale aj o jeho rodinnom živote. Kniha je doplnená o desiatky fotografií z Mariánovej osobnej zbierky, ktoré skvelo dotvárajú čítanie nielen pre hokejového fanúšika.

Originálny názov: Marián Hossa: My Journey from Trenčín to the Hall of Fame Rok vydania: 2022 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 368 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách