Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Praha

Praha je mesto mnohých premenlivých tvárí. Na každého zapôsobí trochu inak. Niekoho jej krása zasiahne zľahka a nečakane,...


🍌 Odosielame o 8 dní.
21,95€
Zľava 35%
14,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Praha je mesto mnohých premenlivých tvárí. Na každého zapôsobí trochu inak. Niekoho jej krása zasiahne zľahka a nečakane, napriek tomu však nezmazateľne. Iného celkom pohltí, bezohľadne ho vtiahne dovnútra, omotá ho plejádou storočných snov a pradávnych legiend, omámi ho temnou silou čarovných nocí, počas ktorých ulicami tiahnu sprievody krčmových pôžitkárov a kaviarenských povaľačov ruka v ruke s mihotavými zástupmi duchov a strašidiel.
Nádherné pražské výhľady aj malebné zákutia oddávna lákali na vyobrazenie. Mnoho maliarov, grafikov a od polovice 19. storočia aj fotografov sa snažilo zachytiť a vystihnúť ich pôvab. Už dlhé roky sa o to pokúšajú aj autori tejto knihy, známi pražskí fotografi a dobrodruhovia Zdeněk a Michal Thomovci, otec a syn. Spája ich nielen pokrvné puto, ale aj vášeň pre cestovanie. Na vlastnej koži okúsili mnohé krásy sveta, ale ako sami priznávajú – Praha je nezameniteľná a jedinečná. Pre nich je najkrajším mestom na svete.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788073918620 Rozmer: 200×260 mm Počet strán: 144 Väzba: pevná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách