Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Základy klinickej onkológie. Špeciálna časť - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
8,00€
Zľava 35%
5,20€

Prioritným cieľom publikácie Základy klinickej onkológie je poskytnúť stručný prehľad poznatkov z jednotlivých oblastí onkológie vrátane nových, ktoré v ostatnom čase priniesol základný výskum a výsledky klinických štúdií v jednotlivých medicínskych disciplínach.
Publikácia je rozdelená na časť venovanú všeobecnej problematike onkologických ochorení a na časť venovanú jednotlivým systémom.
Vo všeobecnej časti renomovaní autori a špecialisti informujú o epidemiologii, o moderných diagnostických trendoch v patológii nádorových ochorení, o pokrokoch v biológii a genetike nádorových ochorení, o existujúcich a nových biomarkeroch používaných v diagnostike a v sledovaní nádorových ochorení, o princípoch chemoterapie, hormonálnej liečby, nových možnostiach cielenej liečby, o význame liečby kostnej choroby pri malígnych ochoreniach, o klinickom a translačnom výskume, o prevencii nádorových ochorení, ako aj o ďalších aspektoch nádorových ochorení.
V špeciálnej časti sú uvedené princípy diagnostiky, klasifikácia a liečba nádorových ochorení podľa jednotlivých systémov. Informácie v tejto časti knihy poskytujú možnosť rýchlej orientácie o súčasných možnostiach manažmentu pacientov s malígnym ochorením.

Rok vydania: 2016 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 248 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách