Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Chatrč, Návrat do Chatrče, Rázcestia (kolekcia)


🍎 Vypredané
34,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Milí priatelia, ponúkame vám kolekciu troch svetových bestsellerov za jedinečnú cenu!

Chatrč: Missy, najmladšiu dcéru Mackenzieho Allena Philipsa, unesú počas rodinného výletu, a v opustenej chatrči hlboko v oregonskej divočine sa nájde dôkaz, že ju zrejme brutálne zavraždili. O štyri roky neskôr, uprostred svojho Veľkého smútku, dostáva Mack podozrivý odkaz, podľa všetkého od Boha, v ktorom ho pozýva na víkendové stretnutie v tejto chatrči.

Návrat do Chatrče: Miliónom ľudí utíšil duchovný hlad... Bestseller Williama P. Younga, Chatrč, príbeh muža, ktorého z hlbín zúfalstva vytiahlo stretnutie s Bohom Otcom, s Bohom Synom a s Bohom Duchom Svätým a zmenilo mu život. Kniha C. Baxtera Krugera NÁVRAT DO CHATRČE vedie ľudí k hlbšiemu porozumeniu týmto trom osobám k intenzívnejšiemu spojeniu s kľúčovým odkazom Chatrče – Boh je láska.

Rázcestia: Tony je bystrý a bohatý podnikateľ, ktorý zruinoval toľko priateľských a rodinných vzťahov, až sám začína trpieť paranojou. Zabarikádovaný vo svojom súkromnom úkryte zisťuje, že okrem mŕtvych rodičov a Ježiša mu nezostal jediný blízky človek. Po nečakanej mozgovej príhode upadne do kómy a leží v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Rozmer: 147×222 mm Počet strán: 200+195+230 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách