Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Žurnál - Spomienkovník

Zápisník, v ktorom máš dostatok priestoru zaznačiť si radosti jednotlivých dní

Žurnál (2022) • Edícia Žurnál • Séria Žurnál: ostatné zápisníky

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
25,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

“Za čo dnes ďakuješ?” je otázka, s ktorou pracujeme od prvého Žurnálu. Je však dôležité, aby sme odpovede na ňu nestratili zo zreteľa. Preto sme prišli so Spomienkovníkom. Zápisníkom vďačnosti.

Je to jednoduché. Nájdeš si dnešný dátum a večer si zapíšeš 3 veci, ktoré ti v ten deň urobili radosť. Druhý deň v tom pokračuješ. A tretí tiež. Za týždeň tak máš 21 drobných spomienkok. Za mesiac 90. A za rok viac ako tisíc (pre tých, čo radi rátajú, máš ich 1095). Skutočnú hodnotu Spomienkovníka. Svoje drobné radosti si totiž zapisuješ pod jednotlivé dni 5 rokov po sebe. Pripomenieš si…

V čom je Spomienkovník iný od ostatných zápisníkov?
Po prvé: Spomienkovník má kvalitu bez kompromisov. Využívame v ňom ťažký 120g papier s vysokým volumenom a tiež opacitou. Ten sme vyberali z päťdesiatky vzoriek a vyhral vo všetkých kategóriách, teda okrem ceny. To znamená, že sa doň dobre píše perom, ceruzkou aj Stabillom. Nepresvitá. A drží atrament aj po dlhých rokoch archivácie.

Po druhé: Ničím ťa nezväzuje. Žiadne prevody jednotiek a časové pásma. Žiadne pravítka a kalendáriá na päť rokov dopredu. Jednoducho vyplníš legendu a začneš. - Využi ho na zapisovanie poznámok alebo nápadov. - Prispôsob ho na svoj vlastný bullet journalling. - Kresli si doň sketche, mockupy alebo myšlienkové mapy. Na konci len zhodnotíš, čo ti fungovalo. A zaradíš ho do poličky k ostatným. Vďaka prehľadnému nezábudníku na nič dôležité nezabudneš.

Po tretie: Je náš. Ako môže bodkovaný blok bez Žurnálovskej metódy pripomínať Žurnál? Jednoducho. Od začiatku do konca nesie náš rukopis a schovali sme ti doň aj pár prekvapení.

Nič ti nediktujeme. Práve naopak. Rešpektujeme, že každý je iný. A Spomienkovník je nastavený tak, aby si šiel ohnúť podľa tvojich pravidiel. Bodkované strany sú nastavené tak, aby šli použiť ako riadky na zapisovanie, mriežka na rysovanie alebo voľná strana na kreslenie.

Rok vydania: 2022 Katalógové číslo: 7895547937802 Rozmer: 175×250 mm Väzba: flexi Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách