Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Pětatřicátník

Vrtulníky Mi-24 na Moravě a v Česku


🍎 Vypredané
21,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

"Uplynulo už 35 rokov odvtedy, čo boli v bývalom Československu zaradené do výzbroje vojenského letectva vrtuľníky Mi-24. Vo svetle súčasnej vojensko-politicko-ekonomickej situácie sa však tento vynikajúci, hoci bez potrebných modernizácií neochvejne zastarávajúci vrtuľník, štyridsiatky s vysokou pravdepodobnosťou nedožije."

To sú slová z autorského úvodu horúcej knižnej novinky vydanej v spolupráci spoločností Magnet Press Slovakia a Aeromedia, konkrétne jej redakcie Letectví + kosmonautika (L+K). Aj preto autori knihu nazvali Pětatřicátník – Vrtulníky Mi-24 na Moravě a v Čechách. Pokúsili sa v nej zostaviť prehľad prevádzky tohto typu a snažili sa pritom nezabudnúť na žiadny stroj, na žiadneho pilota ani palubného technika.
Postupovali podobne ako autorský kolektív M. Gyűrösi, M. Stolár a M. Vanga v knihe Vrtuľníky Mi-24 na Slovensku, ktorá vyšla v Magnet Press Slovakia roku 2011.

Aj v tejto novej publikácii tak autori ponúkajú čitateľovi nielen všetky dostupné informácie o vrtuľníkoch Mi-24 v Česku, ale aj zaujímavé fotografie tohto nepochybne pozoruhodného stroja s charakteristickým dunivým zvukom silných motorov a rotora a s nezameniteľnou a svojím spôsobom krásnou nahrbenou siluetou.

Titul je v českom jazyku.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788089169276 Rozmer: 215×300 mm Počet strán: 184 Väzba: pevná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách