Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vzkaz v láhvi DVD

DVD bestsellery

Luis MandokiMagicbox (2013) • Edícia DVD bestsellery

🍎 Vypredané
7,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Truchlící vdovec Garret Blake se živí stavbou lodí. Postavit si nový život to už je o něčem jiném. A to je před tím, než se v jeho vesnici v Severní Karolíně objeví Theresa Osbornová.
Theresa - osamělá, rozvedená, sbírá materiál pro noviny Chicago Tribune ví, že Garret je pisatelem vzkazu v láhvi, který našla na pláži na Cape Cod. A ví, že ten vzkaz promluvil přímo k jejímu srdci.
Kevin Costner v roli Garreta a Robin Wright Penn jako Theresa dodávají Vzkazu v láhvi hvězdnou sílu. Je to příběh o ztracené a nalezené lásce, který natočil Luis Mandoki (Když muž miluje ženu) podle bestselleru Nicholase Sparka. Je na tobě, co si zvolíš minulost nebo budoucnost. Jedno si vyber a drž se toho, radí Garretův čilý otec Dodge (Paul Newman). A ta rada se Vás neopustí.
Stejně tak jako dojem z tohoto něžného a dojemně natočeného příběhu.


Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Kevin Costner, Robin Wright Penn, Paul Newman, John Savage, Illeana Douglas, Robbie Coltrane, Jesse James, Rosemary Murphy, Steven Eckholdt, Patricia Belcher, Hayden Panettiere, Caleb Deschanel

Originálny názov: Message in a Bottle Rok vydania: 2013 Katalógové číslo: W01594 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 126 Obal: DVD obal Titulky: české, anglické Jazyk: čeština, angličtina

Zaradené v kategóriách