Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Boh sa neunaví odpúšťaním

rozhovor s Ladislavom Csontosom SJ


🍎 Vypredané
18,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Knižný rozhovor s popredným slovenským teológom a odborníkom (nielen) na pastoráciu rodín a rozvedených prof. Ladislavom Csontosom SJ.

Profesor Ladislav Csontos SJ sa neunaví žiadnou otázkou. Je v tom kus akademickej poctivosti teológa, ktorý vo viere vychádza na periférie a odvážne sa stretá s problémami súčasného sveta. Sám ich identifikoval najmä v rozpadajúcich sa rodinách a krehkých medziľudských vzťahoch. Stabilite rodín nepomáha len ako vedec vo svojej výskumnej práci, ale aj ako kňaz, ktorý sa už viac ako dve desaťročia venuje pastorácii rozvedených. Jeho životným poslaním sa stalo uvádzať Druhý vatikánsky koncil do života. Svoj produktívny život si ale zopakovať nepotrebuje: bol jedinečný a neopakovateľný. Večnosť pre neho znamená spočívať v Božom náručí: v objatí Boha, ktorý je vo svojej láske k nám neúnavný.

Vychádza 20. 4. pri príležitosti 70. narodenín Ladislava Csontosa SJ v spolupráci s Teologickou fakultou Trnavskej univerzity.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 14+ ISBN: 9788081913457 Rozmer: 150×210 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách