Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako očariť džentlmena (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Kristi Ann Hunteri527.net (2022) • Séria Srdcia na pláni • 2. diel

🌴 Okamžite na stiahnutie
11,89€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Aaron Withworth nikdy nemal svoj život úplne pod kontrolou. Vždy však mohol byť hrdý na svoje čestné konanie v obchodných záležitostiach a povesť výnimočného znalca koní. Keď hrozí, že o obe tieto istoty ho pripravia dôsledky nečakanej udalosti, v zúfalstve sa rozhodne zamestnať cvičiteľa koní z kočovného cirkusu a ponúkne mu dočasné miesto džokeja.

Sophia Fitzroyová si uvedomuje, že ju znalci koní neberú vážne preto, lebo je žena. Nemôže však dopustiť, aby jej pomedzi prsty prekĺzla príležitosť, ako uniknúť z rušného sveta predstavení a nekonečného cestovania. So zápalom sa pustí do boja za svoje právo vykonávať prácu, ktorú jej pán Whitworth prisľúbil. Postupne však prichádza na to, že čelí aj inej, oveľa náročnejšej výzve, a to ako preniknúť do prísne stráženého srdca tohto zásadového džentlmena.

Na svetlo sveta začínajú vychádzať tajomstvá z Aaronovej i Sophiinej bolestivej minulosti. Prekonajú rozdiely, ktoré medzi nimi stoja? Dokážu obetovať svoje staré sny, aby si splnili nový sen o spoločnej budúcnosti?

Originálny názov: Winning the Gentleman Rok vydania: 2022 Počet strán: 376 Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický, romantický

Zaradené v kategóriách