Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Harlekýn

Súkromný detektív Adrián uteká pred svojou minulosťou, postupne stráca zmysel života. Až prípad záhadnej Alice, nespútanej a...

Martin JuríkIkar (2013)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,90€

📚Prečítaná za 6,55€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Súkromný detektív Adrián uteká pred svojou minulosťou, postupne stráca zmysel života. Až prípad záhadnej Alice, nespútanej a živelnej dievčiny pohybujúcej sa v najvyšších kruhoch spoločenskej smotánky v ňom opäť rozprúdi krv. Sledovanie mladej, príťažlivej speváčky zmení Adriánovi život. Čoraz viac sa zamotáva do udalostí a odkrýva tienisté stránky slovenského šoubiznisu. Nečakaný záver vyúsťuje do odhalenia, ktoré prekvapí, no zároveň čitateľa prinúti hľadať vysvetlenia. Zdanlivo nepodstatné informácie totiž presne zapadnú do mozaiky perfektne premysleného psychotrileru s prvkami hororu.

Ukážka textu z knihy


Sledovala, ako jej bývalý kolega opísal vo vzduchu piruetu, zosunul sa na zem a jeho zbraň dopadla neďaleko nej. Chlap na Saši stále sedel, opieral sa len jednou rukou, s pozornosťou upriamenou niekam úplne inam. Preto využila príležitosť a okamžite konala. Ľavačkou zhrabla kameň a celou silou ho udrela do spánku. Muž zreval od bolesti, kryl si tvár a prevalil sa na bok. Prispelo k tomu aj pár rýchlych kopancov zviechajúcej sa policajtky. Pustil pištoľ, ktorú predtým zázračne rýchlo tasil z pootvoreného batoha pod jej hlavou. Tiež odletela kamsi vedľa.
Saša vypľula rozmočené tabletky a vrhla sa dopredu. Rukami začala šmátrať po zbrani. Nahmatala kus kovu, chystala sa ho zdvihnúť, obor ju však predbehol. V zlomku sekundy sa pred ňou mihol čierny otvor a ústie Adriánovej čezety jej mierilo doprostred čela.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788055135953 Rozmer: 138×208 mm Počet strán: 360 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách