Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Môj radostník

Imogen HarrisonLingea (2022)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,90€
Zľava 28%
7,10€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Knižka je plná zábavných aktivít, ktoré deťom pomôžu dosiahnuť vnútornú spokojnosť. Cvičenia podporujú uvedomovanie si seba samého, porozumenie emóciám, rozvoj zdravého sebavedomia a sebaúcty. Keď budú deti vedieť, ako si udržať pocit šťastia, získajú skvelý základ pre budúci život. Pre rodičov je v knihe doplnkový text.
V dnešnom svete nadobúda zabezpečenie toho, aby si deti vybudovali pozitívny pohľad na život, s väčšou dôležitosťou ako kedykoľvek predtým. Keď sa deťom stane, že ich prirodzenú radosť zo života zatienia ťaživé pocity a myšlienkové vzorce plné beznádeje, potrebujú sa naučiť, ako v sebe znovu nájsť radosť, pokoj a spokojnosť. Táto knižka bude rodičom aj deťom spoľahlivým pomocníkom.

Zrozumiteľné texty a cvičenia v knihe podporujú uvedomovanie si samého seba, porozumenie emóciám a rozvoj zdravého sebavedomia a sebaúcty. Keď budú deti vedieť a chápať, ako si udržať pocit šťastia, získajú skvelý základ pre svoj súčasný i budúci život. Uvedené aktivity im ukážu, ako si vybudovať pozitívny vzťah k sebe a pozitívny pohľad na život, ako zistiť, čo ich robí výnimočnými bytosťami, ktorými sú, a ponúknu im spôsoby, ako sa sebavedome postaviť ťažkostiam, ktoré so sebou život prináša.

Pre rodičov a opatrovateľov je na konci knihy k dispozícii doplňujúci text. Nájdete v ňom vysvetľujúce poznámky, ktoré môžete použiť, ak bude mať vaše dieťa k jednotlivým aktivitám nejaké otázky. Svoje dieťa poznáte najlepšie sami, preto je na vás, či sa rozhodnete plniť jednotlivé úlohy spoločne s ním.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 6+ ISBN: 9788081452826 Rozmer: 167×234 mm Počet strán: 128 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách