Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Drift Cobra Racing Car

UGEARS (2022)

🍎 Vypredané
59,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vieme, že milujete modelovanie áut a máte radi Ugears Dream Cabriolet, Roadster a U-9 Grand Prix. Urobte si miesto na poličke, pretože nový výkonný mechanický model sa práve prepracoval do kolekcie Ugears Automotive. Predstavujeme Drift Cobra Racing Car, nádherne štylizovaný, dvojmiestny kabriolet – náš twist na to, čo môže byť najuznávanejšie športové auto všetkých čias: Shelby Cobra 427. Cobra 427, vyrábaná v rokoch 1965-67, mala 7,0 litrový motor s výkonom 450 až 510 koní, zrýchlil z 0 na 60 míľ za hodinu za niečo vyše 4 sekúnd a mal maximálnu rýchlosť 185 míľ za hodinu.

Pretekárske auto Ugears Drift Cobra poháňané silným pružinovým motorom má pod kapotou najrýchlejší konský záprah zo všetkých mechanických drevených modelov, ktoré poznáme. Model sa navíja pomocou račňového gombíka pod podvozkom. Pred navinutím vášho 3-D dreveného pretekárskeho modelu Drift Cobra posuňte vzduchový filter, ktorý vyčnieva z kapoty, smerom k prednému sklu a prepnite spínač pred sedadlom spolujazdca do polohy Lock (rovnobežne s dverami). Teraz otočte račňu pod karosériou auta. Po 6 až 6,5 otáčkach gombíka je pružina plne zaťažená a – vroom! vroom! – váš pretekár je pripravený revať! Nastavte radiacu páku umiestnenú medzi sedadlami vodiča a spolujazdca do požadovanej polohy (spiatočka, neutrál, jazda). Ak chcete model naštartovať, položte ho na rovný povrch, posuňte vzduchový filter dopredu a sledujte, ako vaša Cobra vytáča gumu (začnite s kolesami otočenými na jednu stranu), robte kruhy alebo zrýchľujte na dráhe. priamka. Pohyblivé časti tohto dreveného auta zahŕňajú otočné predné kolesá, otváracie dvere a kapotu a kufor, ktoré sa dajú zdvihnúť. Namiesto gumeného motora sme použili výkonný pružinový mechanizmus, ktorý poskytuje „svaly“ v tomto pretekárovi a predlžuje životnosť modelu. Západkový mechanizmus znamená, že nemusíte držať gombík po celú dobu navíjania modelu – potenciálna energia sa ukladá pri každom otočení, bez prekĺznutia, až kým sa silná vnútorná pružina úplne nezaťaží.

Ak chcete model uviesť do „režimu unášania“, otočte predné kolesá úplne na jednu alebo druhú stranu, položte ho na hladký povrch, ako je napríklad dlaždica, a sledujte, ako sa model odlupuje v bočnom šmyku (v ideálnom prípade by mal váš model urobte polovicu až celú otáčku pred pokračovaním vpred v závislosti od povrchu jazdy a uhla natočenia kolies). Keď sú kolesá nastavené do svojej priamej polohy, model pokryje veľa pôdy — 8 metrov alebo viac! Nastavte kolesá do jemnejšej zákruty alebo položte pretekára na menej klzký povrch a sledujte, ako vaša Drift Cobra dokončí dva alebo tri úplné kruhy.

Počet dielov: 370 kusov
Veľkosť modelu: 255x210x115 mm
Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie


Rok vydania: 2022 Rozmer: 380×175 mm Dielikov: 370

Zaradené v kategóriách