Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dvanásť a pol

Ako využiť emócie na dosiahnutie úspechu v podnikaní


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
10,99€
Zľava 30%
7,70€

📚Prečítaná za 7,14€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Celé desaťročia sa lídri pri prijímaní inteligentných rozhodnutí spoliehali na „tvrdé“ zručnosti a odmietali dôležitosť emocionálnej inteligencie.
Mäkké zručnosti, ako je sebauvedomenie a empatia, nie sú kvantifikovateľné; nedajú sa merať či zobraziť v grafoch a nevyučujú sa na obchodných školách.

Gary Vaynerchuk však tvrdí, že mäkké zručnosti môžu v skutočnosti urýchliť a zvýšiť obchodný úspech. V tejto múdrej a praktickej knihe skúma autor 12 ľudských vlastností, ktoré viedli k jeho úspechu, ako aj k väčšej osobnej spokojnosti a pocitu šťastia, a ponúka cvičenia, ktoré pomáhajú tieto vlastnosti rozvíjať. Táto kniha, búrajúca zaužívané predstavy o lídroch, vám pomôže zdokonaliť vaše emocionálne zručnosti a zlepšiť vaše vodcovské schopnosti. Ak tieto zložky uplatníte v správnej situácii, pomôžu vám získať povýšenie, udržať si kľúčových zamestnancov, postupovať rýchlejšie ako konkurencia, získať si lojalitu zákazníkov a vybudovať úspešné organizácie, ktoré prežijú dlhé roky v neustálom raste.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Twelve and a Half Rok vydania: 2022 ISBN: 9788081094347 Rozmer: 145×207 mm Počet strán: 192 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách