Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ježiš a eséni


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
23,27€
Zľava 14%
20,10€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Táto kniha je priekopníckym dielom v odhaľovaní nových stránok o živote a práci Ježiša ako človeka, ktorý mal oveľa väčšiu úlohu v budovaní nášho moderného sveta než ktorékoľvek iné osobnosti histórie.
Oficiálna verzia začiatkov kresťanstva a Ježišovho učenia je výsledkom politických bojov v ranej cirkvi. Objavenie zvitkov od Mŕtveho mora, ktoré bolo starostlivo udržiavané v tichosti, otvorilo Pandorinu skrinku a odhalilo hĺbku, z ktorej dogma a cenzúra ovládali cirkev. Kniha Ježiš a eséni poskytuje detailný pohľad na Ježiša ako človeka, na jeho skutky, a na každodenný život v Izraeli tej doby.
Tento výnimočný dokument reprezentuje novú formu historického výskumu a objasňuje viacero nezodpovedaných otázok a mylných interpretácií. Je zostavený formou priameho dialógu medzi výskumníčkou zo súčasnej doby a členom kumránskeho spoločenstva esénov, ktorý žil približne v rovnakom čase ako Kristus. Ten dialóg umožnila osoba, ktorá sa počas regresie do minulého života napojila na pamäť siahajúcu do tej dávnej doby. Informácie takto získané sú úprimné a reálne, rovnako ako hmyz pri Mŕtvom mori, pričom naprávajú a dopĺňajú viaceré predstavy a výroky z Biblie.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788090808324 Rozmer: 150×210 mm Počet strán: 372 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách