Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Životný náboj

Bola tmavá, vlhká karibská noc, keď sa krvácajúci Brendon Burchard vytackal z havarovaného auta. V tú noc dostal lekciu zo...

Brendon BurchardEastone Books (2013) • Edícia Open Mind

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
9,99€
Zľava 10%
8,99€

📚Prečítaná za 5,49€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Bola tmavá, vlhká karibská noc, keď sa krvácajúci Brendon Burchard vytackal z havarovaného auta. V tú noc dostal lekciu zo svojej smrteľnosti. Zistil, že na konci cesty sa všetci raz budeme pýtať: "Žil som vôbec? Miloval som? Ovplyvnil som niekoho život? Znamenal som pre niekoho niečo?”



Keď tieto otázky dostihli Brendona, rozhodol sa, že ak sa uzdraví, bude žiť naplno a pomôže miliónom ľudí, aby boli aktívnejší a prežili naplnený život. V nasledujúcich rokoch pozoroval svoje okolie, aj život vo vzdialených krajinách, kde prednášal, a zistil, že emocionálna energia sveta sa znižuje, ľudia sú vystresovaní, nespokojní a chcú od života viac. Napriek tomu, že väčšina z nich má všetko, čo "potrebuje” na to, aby bola šťastná, ľudia iba zriedkakedy pocítia takú úroveň vzrušenia, angažovanosti a uspokojenia, akú si zaslúžia. Brendon Burchard preto vo svojej knihe Životný náboj ponúka spôsob, podľa neho jedinú účinnú cestu, ako tento stav zmeniť. Ide o desať krokov aktivácie energiou nabitého a skutočne prežívaného života.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788081092121 Rozmer: 145×207 mm Počet strán: 256 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách