Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Som tu pre teba

Denník lesného dievčaťa


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,90€
Zľava 27%
11,60€

📚Prečítaná za 10,34€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Objavte krásu a poéziu v každodenných maličkostiach.

Nádherne ilustrovaná kniha, ktorá svojou formou – prostredníctvom krátkych postrehov, myšlienok a predstáv – pripomína denník, prináša silné posolstvo: vážme si každý okamih života. Autorka vytvorila svoju poetickú spoveď z ilustrácií, ktoré doplnila o krátke texty, pričom ju rozdelila do štyroch častí podľa ročných období. V každej zachytáva momenty, z ktorých sa skladá jej bežný život. Nie všetky sú šťastné a dobré, no každý stojí za povšimnutie a zamyslenie.

„Nachádzam šťastie v jednoduchých veciach, ako sú rozprávky a príbehy zo snov, ktoré som ako dieťa milovala, lúčne kvety alebo roj bielych oblakov na modrej oblohe, a zachytávam to na papier v kresbách či maľbách. Chcem byť výtvarníčkou, ktorá sa môže prostredníctvom obrazov podeliť s mnohými ľuďmi o rôzne emócie a myšlienky,“ približuje kórejská ilustrátorka Äppol netradičnú knihu svojim čitateľom.

Kórejská výtvarníčka známa ako Äppol (Čo Su-džin) pred časom opustila zamestnanie, aby sa mohla venovať svojej najväčšej vášni – ilustráciám. Jej snom do budúcnosti je pokračovať v kreslení, až kým nezostarne. Jej nežné, snové ilustrácie nájdete aj na Instagrame (@_aeppol), kde ju sleduje takmer štvrť milióna fanúšikov.

Kniha vychádza dvojjazyčne v kórejčine a slovenčine. Súčasťou nej je aj minimaľovanka vytvorená zo štyroch pohľadníc, ktoré si môžete vyfarbiť.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 ISBN: 9788055182162 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 232 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina, kórejčinaŠtýl: lyrický, duchovný

Zaradené v kategóriách