Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Sanatórium (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Sarah PearseIkar (2022) • Séria Elin Warnerová • 1. diel

🌴 Okamžite na stiahnutie
11,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Sanatórium Le Sommet, ukryté v hlbokých borovicových lesoch Švajčiarskych Álp a v tieni horských štítov, odjakživa pôsobilo zlovestným dojmom. Kedysi sa v ňom ľudia liečili z tuberkulózy, dnes je z neho luxusný päťhviezdičkový hotel. Pre Elin Warnerovú nie je odľahlé miesto vytúžená destinácia. Práve uzavrela zložitý prípad, ktorý ju prenasleduje v nočných morách, a chce si trochu oddýchnuť od práce detektívky. Lenže brat ju pozval na oslavu svojich zásnub s priateľkou Laurou, a hoci majú medzi sebou súrodenecké spory, tentokrát sa nemá na čo vyhovoriť a pozvanie musí prijať.

Do hotela dorazia s priateľom Willom uprostred snehovej búrky a jeho temné prostredie ich okamžite naplní úzkosťou. A keď sa Laura na druhý deň stratí, Elin sa musí spoľahnúť na svoje inštinkty, aby ju našla. Hotel je odrezaný od sveta, snehu pribúda, nervozita sa stupňuje... a vtedy zmizne ďalšia žena.

Originálny názov: The Sanatorium Rok vydania: 2022 Počet strán: 432 Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, napínavý, mysteriózny

Zaradené v kategóriách