Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Malý Mikuláš + Mikulášove prestávky (kolekcia dvoch titulov)


🍎 Vypredané
19,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kolekcia prvých dvoch titulov o malom školákovi Mikulášovi z pera známeho francúzskeho spisovateľa a scenáristu kreslených seriálov s postavou Asterixa - René Goscinnyho.

Malý Mikuláš - Prvá kniha dobrodružných príbehov malého nezbedného školáka Mikuláša, ktorý je vtipný a zábavný, no priťahuje problémy. Napriek tomu, že sa Mikuláš snaží byť dobrým, vždy to skončí nejakým darebáctvom. Či už v triede, doma alebo na ihrisku, jeho nespútaná energia často končí pohromou – aspoň pre učiteľov a rodičov. Spolu s kamarátmi nahnevajú najatého školského fotografa, mamičku chce potešiť darčekom k narodeninám, zúfalo sa snažia pomôcť učiteľovi pri návšteve inšpektora – nech sa deje čokoľvek, Mikuláš dar každú situáciu iba zhoršiť.

Mikulášove prestávky - Druhá kniha o malom Mikulášovi a jeho priateľoch, tentokrát o tom, čo sa deje cez školské prestávky. Mikuláš je malý nezbedný chlapec s bandou kamarátov, kopou bláznivých nápadov a úžasným detským pohľadom na svet. Vynikajúce pointy dodávajú príbehom úsmevný podtón. Nemusíte byť deťmi, aby ste sa zasmiali inteligentnému a nadčasovému humoru.

Podľa tretieho dielu tejto série - Prázdniny malého Mikuláša vznikol film Mikulášové šibalstvá na prázdninách:


Rok vydania: 2012 Rozmer: 150×200 mm Počet strán: 128 + 128 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách